Kruidige eiersalade

toveren met een eitje
voor 4 personen




Dit heb je nodig:

6 hardgekookte eieren
1 theelepel witte peperkorrels
1/2 theelepel mosterdzaad
1/2 theelepel grof zeezout
8 blaadjes fijn gehakte lavas
2 takjes dille
2 takjes peterselie
2 takjes tijm
1 eetlepel fijn gehakte bieslook
50 gram gepelde garnalen
1 tomaat, in blokjes gesneden
1 eetlepel mayonaise
1/2 eetlepelyoghurt
beetje citroensap

Zo maak je het:

Snij de eieren in grove stukken.
Meng de mayonaise met de yoghurt en citroensap
Doe de peperkorrels, mosterdzaad, zeezout, lavas, dille en een takje peterselie in een vijzel en wrijf alles fijn.
Schep dit door de mayonaise en meng het geheel voorzichtig door de eieren.
Schep er dan de bieslook en de blokjes tomaat door en garneer de salade met de garnalen en de overgebleven peterselie.

Lekker met stokbrood.