Spaghetti met raapstelensaus

Hoofdgerecht

voor 4 personen

Dit heb je nodig:

400 gram spaghetti
400 gram raapstelen
4 teentjes fijn gehakte knoflook
2 fijn gehakte uien
3 takjes fijn gehakte oregano
2 takjes basilicum
2 dl crème fraiche
peper en zout

Zo maak je het:

Kook de spaghetti volgens de verpakking al dente.
Was de raapstelen en laat ze met aanhangend water ong. 2 minuten koken op een laag vuur.
Haal ze dan van het vuur af en hak ze fijn.


Giet een scheutje olijfolie in een pan en laat daarin ui en knoflook glazig worden. Voeg er dan raapstelen, oregano en crème fraiche bij. Breng de saus eventueel op smaak met peper en zout.

Verdeel de spaghetti op voorverwarmde borden en schep daar de saus overheen. Snipper de basilicum er over en dien meteen op.
Eventueel kun je Parmezaanse kaas er los bij serveren