Knolselder en anijs

Een winterse ovenschotel

voor 4 personen

Je hebt nodig

 

een knolselder

400 gram (runder)gehakt

100 gram geraspte kaas

een bakje kastanjechampignons

een theelepel anijszaad

olijfolie

peper, zout.

 

Zo maak je het

 

Snij de geschilde knolselderij in blokjes en laat die met wat zout in ongeveer 10 minuten beetgaar worden en laat ze daarna in een vergiet uitlekken.
In de wok bak je het gehakt rul en doe er dan de gesneden champignons bij. Schep alles een paar minuten om en om, samen met een beetje olijfolie en peper. Op het laatst voeg je de uitgelekte blokjes knolselder en de anijs toe. Schep de massa een paar minuten om en om en doe dan het mengsel in een ingevette ovenschaal.
Strooi de geraspte kaas erover en laat het geheel in een voorverwarmde oven op 200gr. door en door warm worden.

Het gerecht is klaar wanneer de kaas helemaal gesmolten is.

Meteen opdienen!