Share |
touchworld kruiden

 

 

 

Virtuoos op waterskies  

 

Twiggy, virtuoos op waterskiesGewoonlijk leven eekhoorns in de bomen van bossen en parken. Maar er zijn uitzonderingen. Zoals de Amerikaanse Twiggy, een virtuoos op waterskies. 

 

Het begon allemaal in 1978 toen Chuck Best een eekhoorn redde  die uit het nest gevallen was. Het beestje werd in de familie opgenomen en verzorgd tot het op eigen pootjes kon staan. De eekhoorn bleef bij ze wonen en kreeg de naam Twiggy.

 

Op zekere dag kreeg hun dochter een radiografisch bestuurbaar bootje cadeau, waar haar vader meer mee speelde dan zij. Natuurlijk kreeg hij veel commentaar en om er van af te zijn liet hij weten de eekhoorn te leren waterskieën. Dat was de mop van de dag maar warempel, met veel geduld en doorzetting lukte het hem Twiggy de de skies te krijgen. 

Het werd een regelrechte hit in Amerika en toen Twiggy stierf (eekhoorns worden in gevangenschap zo rond de 8 jaar) kwam er een nieuwe Twiggy die ook leerde waterskieën.

 

Inmiddels is Chuck overleden en heeft zijn vrouw de training van hem overgenomen. LouAnn wordt overal uitgenodigd met haar eekhoorn, nu al de achtste Twiggy.
De eekhoorn heeft altijd een reddingvest aan en haar trainster vertelt de vele fans van Twiggy over veiligheid in en rond het water. 

 

En Twiggy? Oordeel zelf maar!

 

 

 

  

  

  

 Kruidenplanten bestellen?

  

goede kruidenremedies zijn hier te koop!

 

behoefte aan extra vitaminen en mineralen?

natuurlijk mooi met

 

Deze site werd gebouwd met XSitePro