Share |
touchworld kruiden

 

 

 

 

Swingende walrus danst de tango  

 

In het pas geopende dolfinarium in Instanbul is Sara, een saxofoonspelende walrus, de gevierde ster. Haar trainer, de rus Sergiy heeft haar geleerd een saxofoon tussen de zwemvliezen te houden en er een swingende act bij te geven. Het is inmiddels uitgegroeid tot een top attractie die duizenden mensen trekt. Maar Sara kan nog meer. Ze danst met Sergiyi een gepassioneerde tango en speelt de verlegen maagd wanneer hij haar een roos aanbiedt.

Ook heeft ze een perfecte  imitaties van een verveeld kijkend mens of een conducteur die op een fluitje blaast.

 

foto: daily telegraph

Nu zijn walrussen zijn intelligente dieren, die plezier hebben in de kunstjes die ze leren. Sara is er inmiddels helemaal aan verslaafd. Ze heeft dan ook een opwindend leven in het dolfinarium.

 

Een leven dat ver af staat van haar natuurlijke omgeving, de ijskoude zeeën en kusten van de Noordpool. Daar houden walrussen zich voornamelijk bezig met de vangst van weekdieren, hun favoriete voedsel en het ontlopen van menselijke jagers die het voorzien hebben op hun vlees, botten en vet.

 

En voor de sceptici onder ons: Het is waar, Sara speelt niet zelf op de saxofoon maar geeft een perfecte play-back show. Maar ja, dat doen menselijke muzikanten ook, denk maar aan Milli Vanilli, het Duits/franse duo dat hun Emmy Award moesten inleveren omdat ze zelf nog nooit een noot hadden gezongen.

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 Kruidenplanten bestellen?

  

goede kruidenremedies zijn hier te koop!

 

behoefte aan extra vitaminen en mineralen?

natuurlijk mooi met

 

Deze site werd gebouwd met XSitePro