Share |
touchworld kruiden

 

 

Spagetti met Kippenlevertjes

Hoofdgerecht

voor 2-3 personen

Dit heb je nodig:

spagetti met kippenlevertjes

250 gram spagetti
300 gram kippenlevertjes
250 gram gesneden groenten, bv courgette, prei, ui, brocoli
100 gram gesneden champignons
4 teentjes knoflook, fijn gesnipperd
3 theelepels gemengde gedroogde kruiden: basilicum, oregano, tijm, peterselie, rozemarijn. In het seizoen gebruik je verse kruiden, fijngesnipperd, samen 3 eetlepels.
6 ansjovisfiltes
4 gedroogde tomaten. In het seizoen 4  verse tomaten
1 blokje kippenbouillon
vers gemalen peper/zeezout
bloem
olijfolie

Zo maak je het:

Zet een pan water op met het bouillonblokje. Als het water kookt doe je de spagetti erin en laat de pasta beetgaar worden. Giet dan de spagetti af in een vergiet en maak de slierten los met een vork.
Snij intussen de levertes in stukjes. Snij vetrandjes en peesjes weg. Strooi er peper en zout over en bedek ze met een beetje bloem.

Verhit een scheutje olijolie in de wok en roerbak daarin de levertjes tot ze bijna gaar zijn. Voeg dan de gesneden groenten, de champignons, knoflook, tomaten, ansjovisfiltets en kruiden toe. Schep steeds om en om tot de groenten beetgaar zijn.
Doe er de spagetti bij en blijf scheppen tot de pasta door en door heet is.

Meteen opdienen. Geraspte kaas mag er bij, maar hoeft niet.

spagetti met kippenlevertjes

Smakelijk eten! 

  

  

 Kruidenplanten bestellen?

  

goede kruidenremedies zijn hier te koop!

 

behoefte aan extra vitaminen en mineralen?

natuurlijk mooi met

 

Deze site werd gebouwd met XSitePro