Share |
touchworld kruiden

 

 

Partytime  

 

 

jarige hond foto: onbekendWat nou, crisis? Niet in Amerika! Daar is een nieuwe rage losgebarsten: een verjaardagsfeest voor de hond. 

En niet zomaar een partijtje thuis, nee een heuse party met alles er op en eraan in een restaurant of  in de buitenlucht met ‘hondenvriendjes’ en hun baasjes. 

 

De jarige en zijn hondse vriendjes krijgen een feestmuts op en kunnen genieten van speciaal voor hen gemaakte lekkernijen.
Er zijn ballonnen, cadeautjes en lekkere drankjes en het geheel wordt opgefleurd met leuke muziek en de menselijke gasten zingen enthousiast 'Lang zal ie leven' voor de jarige hond, die volgens mij niet weet wat hem overkomt.

 

In New York is zelfs een bakkerij, waar je alleen terecht kunt voor hondensnacks en verjaardagstaarten, speciaal voor de jarige viervoeter. En geloof het of niet: de zaak loopt als een trein. 

 

Er is zelfs een organisatiebureau voor hondenparties. Voor de somma van 500 dollar krijgt de jarige hond een chique avondpartij Hij hoeft er niet wandelend aan de lijn naar toe, want er is een limousine bij de prijs inbegrepen. 

Volgens de eigenaresse vinden honden het fantastisch en ook de baasjes hebben de avond van hun leven. 

 

Bron: Reuters 

 

 

 

 

  

  

 Kruidenplanten bestellen?

  

goede kruidenremedies zijn hier te koop!

 

behoefte aan extra vitaminen en mineralen?

natuurlijk mooi met

 

Deze site werd gebouwd met XSitePro