Share |
touchworld kruiden

 

 

Exclusief hotel voor schapen

Je bent rijk en je hebt een huisdier. Als je dan op vakantie gaat, wil je hem natuurlijk niet achterlaten in een kennel of dierenpension. Stel je voor dat verwende Fiffy iets tekort zou kunnen komen. Wat nu gedaan? Creatieve ondernemers in verschillende landen bieden de oplossing voor dit enorme probleem: een hotel speciaal voor huisdieren. In Amerka, Australië, Engeland en Dubai zijn er al dergelijke luxe onderkomens voor de elitaire hond of kat.

in het hotel voor schapenMaar het kan nog gekker! In Japan is het houden van een schaap een rage onder rijke jongelui. En die gaan natuurlijk ook graag eens op vakantie. Vandaar dat in de Japanse stad Yugawara het eerste 'Hotel Sheep Guest House is geopend. De eigenaren hopen dat de schapenrage zich uitbreidt, want ze hebben plannen om overal ter wereld dergelijke exclusieve hotels te bouwen. Alleen voor schapen want andere dieren zijn niet welkom! Het blijft voorlopig een vrouwenonderonsje want rammen worden vanwege hun agressieve aard apart gehuisvest.

Denk niet dat het de uitbaters van het hotel alleen om het geld te doen is: "Een eenzaam schaap wordt maar ongelukkig", zo vinden ze. Ook comfort draagt bij tot een gelukkig schapenleven en hoewel een schaap niet begrijpt wat er op de tv te zien is, heeft elke schapensuite een wel een toestel. " Om de schapen te behoeden voor eenzaamheid", aldus de brochure.

En voor u meteen naar de telefoon grijpt om een afspraak te regelen voor uw schaap, het hotel werd op 1 april geopend!

  

  

 Kruidenplanten bestellen?

  

goede kruidenremedies zijn hier te koop!

 

behoefte aan extra vitaminen en mineralen?

natuurlijk mooi met

 

Deze site werd gebouwd met XSitePro